HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Szavazás!

2009.12.28. 21:11 pankablogja

Először is azt hiszem, idéznem kell Sue blogjáról. Valahogy így volt: Számolgattunk, osztoztunk, szoroztunk és arra jutottunk, hogy basszus. Na ez nálam is valahogy így volt. Számoltam... ja bocs, ofő számolt és az jött ki neki, hogy a 14nem=15-tel. Szóval még valamikor feltűnik majd egy Nóra, terveim szerint.

A mai nap fényében, úgy gondolom, meg lehetne szavazni az év legrosszabb napját. (A kövi 3 csak nem lesz ennél is lejjebb...) Nekem van pár millió jelölésem ebben a kategóriában, de a mai dobogós, az tuti!

UI: Lehet ám az év legjobb napjára IS szavazni!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1001629248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása