HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Karácsonyozós

2009.12.20. 19:52 pankablogja

Egy család külföldre készült az ünnepek után (ami akkor, a vasfüggöny megléte idején komoly dolog volt), és megegyeztek, hogy csak az útlevelek kerülnek a fa alá, ajándékot majd külföldön vesznek. A hetedikes nagylány egész nap nyüzsgött-készülődött, és a gyertyagyújtásra egy hatalmas, szépen becsomagolt dobozt helyezett a karácsonyfa alá, családtagjainak címezve. Amikor a szülők felbontották a csomagot, egy levélkét találtak benne, amelyben ez állt: Ezzel a nagy doboz szeretettel kívánok mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket!

Kívánom, hogy mindenki kapjon egy ilyen szeretettel teli dobozt!:)


...ééés holnap ajándékozás...! Már alig várom.:) Na, meg persze a felejthetetlen karácsonyi osztálybulik a Jégveremben.;)

Igen, kész lett, ezt fogja kapni, az én húzottam:) Kicsit részeges a hóember.xD Biztos előre szilveszterezett...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr71611581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2009.12.21. 09:41:38

MIÉRT NEM ENGEM HÚZTÁL???? nagyon tetszik a kép. és a vers is, noha - mint tudjuk - nem rólam szól. :-)
süti beállítások módosítása