HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Madách Imre: Az ember tragédiája

2010.01.11. 16:10 pankablogja

Az elmúlt két és fél év során ez volt a legjobb kötelező!:) Nekem ez jön be leginkább. Szóval favorit.:) eg szeretek belőle idézni...
A Madáchos bejegyzésemet meg nem fogom felrakni (igen, a lustatság félegészség... de miért ne legyek teljesen az???), azt beadtam kinyomtatva. Remélem megteszi!
Tehát az első bejegyzés kipipálva, már csak 19 van hátra!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr971663874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.01.12. 08:29:37

ha elfelejteném, kérlek szólj: tudok az offline Madách-bejegyzésedről, elismertem az erényeit, abszolút elfogadom Madách-bejegyzésként. hajrá a többi 19-cel!

SzösziHusííí 2010.01.12. 23:46:56

ssssssssssssssssssss...:)

oFő 2010.01.20. 20:52:32

encsuldigung, főszerkesztő kisasszony, találtam egy új kincset, Márton Zoli blogjának hívják, hivatalos nevén www.alma77.blog.hu; azt hiszem, hogy meg kellene szerezni a srácot legalább egy cikk erejéig az iskolaújságba. ha pl április elseje is benne lenne a mai tematikában, oda Zoli biztosan tudna valami zseniálisat alkotni.
üdvözlettel: ofő
süti beállítások módosítása