HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Születés és halál: az élet körforgása

2009.10.09. 20:00 pankablogja

Tegnap nem volt időm írni, de történt egy nagyon-nagyon fontos dolog! Megszületett Székely Timea tanárnő kislánya: Musitz Anna. (Szép neve van, ugye? Nem is tudom kit hívnak még így...) Baba és mama is jól vannak, már csak másfél hónap és mehetek babanézőbe!:) Hála legyen Istennek az ő ajándékaiért!
Jó sokat gyakoroltuk ma az október 23.-ai műsort!:) De szerintem jó lesz, nekem tetszik, csak az első dal egy kicsit mély...
Aztán befizettem/tük a sítábort. Két év kemény munkájába telt, de rávettem DéDórit is, hogy eljöjjön! Ezek után Jutka néni közölte, hogy ő lesz a sítábor középpontja... Erre nemtetszésünket fejeztük ki a Kingával, ugyanis mi dolgoztunk meg ezért! (Jutka néni szerencséjére javította magát, hogy természetesen csak utánunk! xD) Hol is tartunk: 3 forró kakaó?!
Ma délután temettük/búcsúztattuk el S. Laci bácsit.:( Hát még mindig nem szeretek temetésekre járni. De ez így van rendjén, valamikor Isten áttesz minket a másik a kezébe. Igen, ezt néha elfogadni, de az élet megy tovább! Tudod, "amikor megszülettél mindenki mosolygott, csak te sírtál. Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak te mosolyogj!"

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr31439387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2009.10.12. 09:21:54

...nagyon jó ez a blog! valahogy a nem irodalmi tartalmakat is szépen, mívesen, olvasóbarátan fogalmazod meg. egyébként pedig a születés és a halál igenis irodalom - vagy legalábbis a legjobb irodalmi művekben benne van a születés és a halál is, akkor is, ha konkrétan nem arról szólnak.

pankablogja 2009.10.12. 18:21:50

...én meg csak örülök, ha tetszik:D

SzösziHusííí 2009.10.12. 21:48:42

nekem is nagyon tetszik..:) és örülök a baba-mama hírnek :) énis akarok majd látogatni^^

pankablogja 2009.10.13. 20:15:19

Képzeld van róla képem is:):):)
Szombat hajnali 5:20-kor kaptam, de megérte felébredni rá:D

ancsyblogja 2009.10.13. 20:34:19

Szia!
nagyon jó a blogod. az utolsó mondatod nagyon tetszik ebben a bejegyzésedben:)
süti beállítások módosítása