HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Kóruskiszállás

2009.10.04. 20:15 pankablogja

Először is gratulálok a Debreceneseknek, nem semmi eredményekkel tértetek haza! Jutka néni reggel elmesélte a templomba, hogy mindent megnyertetek, amit lehetett!
Aztán volt ma kóruskiszállás is! És nagyon jó volt! Végigénekeltük az utat oda-vissza, a hangulat az leírhatatlan volt... Emberek, ha csütörtökön a 7-8. órában nem kéne egyszerre három helyen lennem, tuti járnék kórusra! Majd talán jövőre...
Már írom a cikket a hetényi szolgálatról, és GO tanárnőnek most is volt néhány szőkenős megmozdulása... De ezt most nem írom bele, megmaradnak nekem emléknek:)
Amúgy meg most értem haza, a Geiszelhardt tanárnő hozott el a "partibusszal", nehogy elvesszek itt az éjszakában, vagy nehogy valaki elraboljon... Pedig én mindent megtettem, hogy ne kelljen holnap német TZ-t írnom...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr131427530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzösziHusííí 2009.10.05. 22:14:54

hát nekik télleg grat :D meg neked is, hogy megtettél mindent a TZ ellen..ezt mindenki így csinálta volna :D

A. Bogy · http://www.b-irodalom.blogspot.com 2009.10.06. 17:33:15

Szerintem is tök jó volt a kiszállás & igen, Panka, igazán lehetnél énekkaros Te is! ;)

pankablogja 2009.10.06. 20:14:39

...és akkor együtt lógnánk a végéről a zeneirodalom miatt... a zeneirodalom elejéről meg a kórus miatt...xD
süti beállítások módosítása