HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Rákóczi:)

2009.10.01. 19:58 pankablogja

A mai napot is sikerült túlélnem... dupla Rákóczi-óra... Olyan aranyos volt a Máté, a Szovát meg a Dénes (legalábbis azt hiszem ők voltak), teleírták mindenfélével a táblát:) Amúgy Máté meg beújított: "-Mi a Rákóczi-szabadságharc? -Tejtermékek lázadása."

A Teremtés hete: hát egy icipicit hosszú volt az előadás...:( De a harminc kopasztott csirke az jó volt...! Meg az ágkupacok, amiről a tűzoltók nem tudnak... És kaptunk három pecsétet, plusz holnapra nem kell tanulni.:) Ja, ráadásul megettem apa csokiját a szekrényéből...:)

DéDóri kikapta az énekcetlijét, amire rajzoltunk GO tanárnőnek világítós karkötőket! (L) Valahogy meg kéne fűzni, hogy ő jöjjön velünk kirándulni...!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr101421418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzösziHusííí 2009.10.05. 22:12:08

hát lásd milyen kedves vagyok jobbágy :D :
Rákóczi egy túrós!!! xD :D
süti beállítások módosítása