HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Ma nagyon lelkes vagyok!

2010.09.15. 19:01 pankablogja

Talán mondhatjuk azt, hogy ma volt az első hivatalos tárgyalásunk főszerkesztőkként, ahol mindketten ott voltunk.:) Igazgató úr szólt matekóra után, hogy a következő szünetben jön a(!) Csaba, és megbeszélik, amit ilyenkor meg kell, úgyhogy menjünk mi is. Hát az énekóráról kb. negyed órát sikerült késnünk... Amikor bekopogtunk, még éppen láttam, ahogy GO tanárnő a zongora előtt ülvéből (igen, így!) vigyázállásba vágja magát, és közli, hogy nincs elnézés: neveket követel. DéDóri elmondta hogy miért és hol voltunk, erre a Tanárnő elkezdi, hogy jó, de "Márkus Anna ezt most jól megszívtad" és ezzel elővette azt az ominózus Református Nevelést... és körbeadta...!!! Mindenki hangsúlyozom MINDENKI megnézte...:( Ezek után meg hogy tényleg rosszkor jöttünk vissza, mert éppen egyesével meghallgatás történik, mindenkinek énekelnie kell egy ifjúságit. Azt mondta a Tanárnő, hogy magabiztos hangom van...XDXDXD Ezt eddig még senki sem mondta...=)
Gőzerővel pakolok a kirándulásra, fél óra keresés után még a hálózsákom is meglett! A holnapi viszontlátásig!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr212298726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.09.19. 14:27:16

a) ki az a Csaba?
b) szerintem kicsit későn szólt GO tanárnő a hangoddal kapcsolatban, 3 évnyi énekkari élményt mulasztottál így el
c) utólag visszatekintve kár volt félórát keresgélni a hálózsákot, nem sokat használtad/tátok.

pankablogja 2010.09.19. 16:26:41

a) az oktatóm.:)
b) így járt! én meg azt hiszem, túl fogom élni énekkar nélkül is, meg persze az énekkar is nélkülem...:) de pont tegnap beszéltük GO tanárnővel, hogy csütörtökön a hetedik órám lyukas, és lehet, hogy néha felnézek...
c) tök sokat aludtam...! hajnali negyed 5től fél 9ig.
süti beállítások módosítása