HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

A kórházas programpontot ugyan nem sikerült produkálnom...

2010.08.18. 20:31 pankablogja

de ma pereceltem egy akkorát, mint a nemtudommi. Ennek eredményeképpen egy bazinagy gézdarab feszít a könyökömön, amiből először kiszedték a kavicsokat...:S És jelenleg nem nagyon tudom behajlítani.:( Amúgy semmi komoly bajom, azt leszámítva, hogy három percet sikerült feküdnöm a földön, rááadásul hason, mert úgy vágódtam el... és igen, a könyököm ment tropára. Aranyosak voltak a többiek, mindenki visszajött, ott álltak egy körbe fölöttem, a végén már mentőt akartak hívni... Mondtam, hogy semmi baj, csak várjanak pár percet, amíg lesz energiám felállni...
Szóval tegnap voltam először görkorizni. Lassan, de biztosan. A síelésnél meg persze itt is ez az alapelvem. Tegnap nem is történt semmi, azt leszámítva, hogy 10perc után lehoztak a Barta melletti lejtőn, és hát elindulni meg menni egész tűrhetően tudok... a megállással még mindig komoly gondjaim vannak (ennek köszönhető a mai alakításom is). Néha síkítani lenne kedvem, mert nem tudok megállni, de ilyenkor mindig eszembe jut egyik osztálytársunk, és inkább csöndbe maradok. Visszatérva lejtőhöz: az Arnoldnál sikerült megállnom.;) Egyelőre ennyi. Most pár nap szünet következik, mivel leugrunk Szombathelyre, de hétfőn este tuti újra megyek!
P.S.: Ugyan ezt már itthon is bejelentettem, de szólok Nektek is: a temetésemen Strausst játsszatok! Köszi::)
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr182231449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyongy1992 2010.08.19. 11:59:02

Ofő elkiabálta :-P ....amúgy mit találtál? .. tuti, hogy egy tízezres volt a földön...nem kell letagadnod!! =)

Siky 2010.08.25. 13:29:29

Miért pont Strausst? Az szerinted hogy szól hangfalból? ;)
süti beállítások módosítása