HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Ládatövek

2010.08.17. 10:31 pankablogja

Egyesek szerint egy egészen nagy Boróka-kultusz van a blogomon... Hát akkor folytassuk!
Vasárnap ugyanis lejöttek a Jancsiék egy kicsit. (A képek közül nem tudtam kiválasztani a legmegfelelőbbet, ezért raktam fel többet.) Először is építkeztünk.:) Akkora tornyot raktunk össze építőkockákból, amit a végén már a Manu sem ért fel, a Borókát meg mindig fel kellett emelnem, hogy rárakhassa a kockákat.:) Természetesen a végén mindig ledöntöttük az óriástornyunkat.xD Eközben a Miska papi elkezdett yoghurtot enni. Na, több se kellett éhenkórász földszintesünknek, kb. minden harmadik kocka után rendszeresített egy kanál joghurtot. Aztán este csaptunk egy kertipartit, és míg a fiúk tüzet raktak mi hintáztunk. A Jancsi elmagyarázta a szabályt: három és fél óra múlva meg szabad kérdezni, hogy esetlegesen nincs-e kedve valami mást is csinálni a kisasszonynak, amire természetesen egy határozott NEM! a válasz, egy rögtönzött hiszti keretében, ha a hintáztató mégse értene a szép szóból... Szóval hintáztunk... és hintáztunk... és hintáztunk. Egyszer csak látom, hogy a Bori egyre előrébb hajol a hintában, ergo a hinta elkezdett közeledni a fejjel lefelé hinta állapothoz... és én a már a szemem előtt láttam a következő lengés eredményét. A fény is megirigyelhette volna a sebességemet, amivel kipattantam a szomszéd hintából és elkaptam a kisasszonyt... Persze ő csak nevetett rajta, de bennem az ütő is megállt...
Amit még feltétlenül meg kell említenünk, este elbúcsúzásnál a Manu odajött hozzám, és ezt mondta: Panka, te nagyon jó bébiszitter vagy! Ha majd jössz hozzánk, adok neked ládatövet!


Hogy mit????? Ja, drágakövet! Köszi Manu!:)
Tegnap vettünk görkorit nekem. Elindulni meg menni azt már tudok... ööö hát a megállással még gondjaim vannak... Ma este megyek a fiúkkal először kipróbálni. Majd szólok, ha már látogathattok a kórházban!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr962227475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.08.18. 19:04:47

Boróka gyönyörű, de a blog olvasói örömmel vettek volna pár fotót Manuról, Barnusról, a ládatövekről, esetleg netán rólad.

nem lesz így kicsit sok a kerekekből, ha az autózás mellett a görkorira is rákapsz? csak óvatosan, az osztályfőnök fél a kórházaktól, se te, se a többiek ne kerüljetek oda, ha kérhetem.

pankablogja 2010.08.18. 20:35:47

Megpróbálok mindenre reagálni.:)
Kép: csak olyanon vagyok rajta, amin az óriástorony eltakar (nem teljesen, de a lényeget igen), azon van rajta a manu is, a barnusról meg nem készült most fotó. De lehet, hogy 27-28-án megyek babákat felügyelni, majd alkotunk vmit.:) A ládatöveket meg a barnus lopkodja, de a manu a párnája alá fogja rejteni és majd kapok, ha megyek.:)
Kórház: következő bejegyzés.:)

Siky 2010.08.25. 13:27:53

Már tudom, kihez kell fordulni, ha bébiszitterre van szükségem! ;)
süti beállítások módosítása