HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Teknősbéka jár a kertben...

2010.07.22. 22:25 pankablogja

A Cseke-parti mesék egy újabb rövid kis sztorival bővül. Ma délután anya kiment megnézni a postát, és a kertkapuban összetalálkozott egy eléggé megtermett vörösfülű ékszerteknőssel... Amint kinyílt a kapu a teknős befelé vette az irányt... egészen addig, amíg apa nem közölte, hog végülis a kutyának is kell valami, hogy ne unatkozzon... Na, ez volt az a pillanat, amikor drága teknősünk 180fokos fordulatot véve tepert ki a kertből... De anya megfogta, úgyhogy most van egy teknősünk! Addig amíg éjjel ki nem visszük a Csekére, azt mondták, ott lesz a legjobb neki...:)
Este felugrottak a Misiék is, hazafelé mentek Pápára. Kaptam egy butéliát. Érdekessége, hogy a kerámia palackon rajta van Rákóczi arcképe, és egy felirat: RÁKÓCZI PALACK. ;) Egyébként egy háromputtonyos Tokaji aszú palackja.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr912169617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.07.23. 16:57:32

shajjjjnos utóbbival várni kell február 26-ig... mivel pedig akkorra már boldog jogosítványtulajdonos leszel, s mint tudjuk, aki vezet, az nem iszik, így valószínűleg örökre megmarad a szép Rákóczi-butykos értékes beltartalma.
igazgató úr mesélte, milyen szép beszámolót tartottatok Dédóval Miskolcról a tatai tévében. gratulálok! - és a saját érdeketekben remélem, hogy rólam nem mutattatok képet, ellenkező esetben már most elkezdhettek készülni a tizenkettedikes irodalom (és nyelvtan!!!) pótvizsgátokra. :-)
további szép nyarat!

pankablogja 2010.07.23. 21:49:56

ööö hát szóval az úgy volt... milyen tételek is lesznek pótvizsgán???
őszintén szólva én nem láttam az interjút, mivel azt mondták, h csütörtökön lesz, és elvileg szerdán este fél 11-kor leadták...:( és hát nem nézem éjjel-nappal a tataiTV-t. szóval amikor visszaszerzem majd a pendriveomat, akkor megkérem őket, h írják ki DVD-re...
a palackba meg bor nincs, én nem is bánom, úgyse ittam volna meg. de ezt a feladatot anya szívesen átvállalta volna...:)
ja, amúgy tervváltozás: Tekilát (=teknősbéka neve, Dávid hívja így...) a budapesti állatkertben tárt karokkal várják...

Fati/ma 2010.07.26. 16:39:41

A palack üres?
Tölts!
süti beállítások módosítása