HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

A lököttebbik énem eredménye...

2010.07.19. 22:09 pankablogja

És igen, a legfontosabbat sikerült kifelejtenem tegnap!!! Babariadó vaan...!
Zoliék kislányával minden a legnagyobb rendben, csak névválasztási problémák merültek fel... De novemberig még van idő.;)
Viszont a másik oldalon is babázás lesz! Márciusban érkezik a 15. Márkus-unoka!!!:):):) Jancsiéknál jön a 4. földszintes.
Hogy lehetek ilyen szenilis, hogy ilyen fontos infókat kihagyok???

Ma résztvettem életem első kresz(4)óráján. Nem mennék Dunának, ha ez lett volna egyben az utolsó is... Szerintem nagyon hosszú volt egyhuzamban ez a 4óra... Mind1, valahogy csak kibírom... A cél érdekében. Legalább addig se adnak indokot az unatkozásra... Megyek és készülök a holnapi napra! Az sem lesz semmi!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr982162248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyongy1992 2010.07.20. 20:52:37

Írok, nehogy azt hidd, hogy kihaltam. :-)
Látom jól telik a nyarad, kresz?..hajrá, Panka!
Ha gondolod, nálam is vannak bejegyzések ;-)

pankablogja 2010.07.20. 22:35:13

Marci, jelentem elolvastam az összes bejegyzésedet! Ide könnyebb kommentet írni, de várom a következőket is!

oFő 2010.07.21. 10:40:08

ennek a márciusi 15. Márkus-unokának leszel te a keresztanyja? most már tényleg muszáj lesz megtanulni vezetni, nemcsak mert a novemberi kislányt valakinek haza kell hoznia a kórházból, hanem mert saját keresztkölköt jogosítvány nélkül vállalni nem lehet.

pankablogja 2010.07.21. 22:01:09

;)
hát elvileg igen, de mivel erre már a másodiknál nem emlékeztek, ezért nem fűzök hozzá sok reményt... azt hiszem, találnak nálam jobbat is.
ha vki meg előre szólt volna, h a kresz ilyen sz*r lesz, tuti nem vágok bele...! kb az első 15percet még élvezni is lehet, a maradék három és fél óra meg maga a halál... de gondolkodjunk pozitívan, már csak (kb)8alkalom!
süti beállítások módosítása