HTML

A nap vicce

Panka blogja:)

Eredetileg irodalmi blognak indult, ezért találhatóak az elején "irodalmi bejegyzések". Mivel most már nem kell ilyet írnunk, inkább magánéleti blog lett belőle. Életem darabkái, életképek.:)

HASIZOMEDZÉS! ;)

A nap vicce

Utolsó kommentek

Indavideó

Madách Imre: Egy barátomhoz

2010.05.23. 18:10 pankablogja

A hernyóból lesz mindég tünde lepke,
S te nagy szellem, filiszterré lehetsz-e?

Biztosan mindenki ismeri azt a történetet, amelyben mindenki csúfolja szegény hernyót, hogy milyen csúnya, aztán egyik éjszaka gyönyörű pillangóvá fejlődik. Mivel nemrég hangzott el áhítaton, ezért nem részletezném túlságosan. Ez a természet rendje: a hernyóból pillangó lesz, a csúnyából szép.
De vajon az ember képes-e így megváltozni? Képes-e magából kihozni a legtöbbet, a maximumot?
Azt hiszem, mindenkinek megadatott ez az átváltozó tulajdonság. Csak élni kell vele. Nem könnyű, sok szorgalom, kitartás és lelkierő kell hozzá, de talán nem lehetetlen.
Valami pozitívat kéne írnom így a 20. magyar irodalmi bejegyzés végén, ugye? Hát akkor hajrá ehhez a pozitív átváltozáshoz! Hiszen sohasincs késő, ahhoz, hogy elkezdd...

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pankablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr382025664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása